Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

First Time Sex – 8 Tips for Girls and Women

Важливі поради дівчатам для першого сексу в житті, щоб все було круто!

Перший секс буде у кожного. На перший секс покладається багато надій, за фактом - це ще один з етапів дорослішання. Перший секс може бути по великому коханню, а може просто за великим бажанням. Найголовніше, перед тим, як спробувати, задайте собі питання: «Я цього хочу?». Якщо відповідь ствердна, то все гаразд. Якщо негативна – відкладіть секс на необмежений час.

Перший секс

Перший секс поради, які найважливіші:

- Це відбувається за взаємною згодою.

- Вам є 16 років.

- У Вас є презервативи.

Якщо один із пунктів не виконується, відмовтеся від цього заходу.

Перший секс для дівчини – дуже важлива подія. Тремтлива, потаємна, інтимна, ніжна, радісна… Особливо, коли про секс трублять усі: кіно, інтернет, ЗМІ, книги. Насправді секс може бути не таким захоплюючим і яскравим, як його звикли бачити в кіно та/або порно. Перший секс – це не завжди боляче.

Перший секс рідко закінчується оргазмом для дівчини. Це абсолютно нормально. Далі стане краще та цікавіше. Відмінний приклад, порівняти секс із їздою на велосипеді. Перша поїздка – з додатковою підтримкою, є коліщатка з боків. Далі - прибираємо одне коліщатко. Після – починаються нетривалі поїздки та балансування. І через кілька (або багато) тренувань настає момент істини. О диво! Я їду велосипедом! З сексом приблизно буде також.

Підготовка до першого сексу

Як підготуватись до першого сексу

Подбати про свою безпеку. Незахищений секс може призвести до небажаної вагітності та/або захворювань (які передаються статевим шляхом). Найпростіший, доступний і надійний спосіб захисту – це презервативи. У тебе мають бути презервативи із собою. Якщо твій партнер у процесі ваших поцілунків та знімання одягу каже: «ой, а я не маю презервативів» ти абсолютно спокійно зможеш відповісти, що вони є в тебе. Взагалі – це чудовий показник турботи про твоє здоров'я. Якщо хлопець каже, що він чистий, що він незайманий, що він встигне висунути, що презервативи йому тиснуть - це дзвіночок про те, що тобі час робити ноги. Немає презервативу – немає сексу. Він не єдиний чоловік у світі. А ти у себе одна.

Подбай про свій комфорт. Набагато легше розслабитися у затишній та невимушеній атмосфері. Секс у ліфті, на природі з мурахами, на лавці, на задньому сидінні авто – краще залишити на потім. Має бути ліжко, додатково подушки. Якщо немає можливості зробити це у власній спальні у вас вдома, то краще зняти якийсь недорогий номер у готелі. Вас не повинно нічого відволікати: ні друзі за стіною, ні батьки, які можуть постукати у відповідальний момент. Відведіть собі 2-3 години часу, в які вас ніхто не повинен потривожити.

Поговоріть про майбутній секс. Поділіться переживаннями, думками про те, що ви хочете чи будете робити. Якщо ти незаймана, то найкращий спосіб сказати відразу, а не намагатися зробити із себе сексі-левицю, яка все знає та вміє. Більш досвідчений партнер зможе взяти більшу відповідальність і виявити максимум чуйності. Якщо ж твій партнер теж незайманий, то вам разом доведеться куштувати. У самому процесі, у вас має бути можливість відмовитись. Якщо раптом ви передумали або вам стало дуже боляче, обговоріть це заздалегідь.

Гігієна. Перед сексом обов'язково треба сходити у душ. По-перше, це позбавить страхів неприємного запаху. По-друге, це є максимально гігієнічним. У душ повинні сходити обидва учасники процесу. Голити або не голити геніталії - це питання особистих переваг, головне, щоб тобі було зручно і не було роздратування, тому що це буде викликати зайвий дискомфорт.

Підручні засоби. Крім презервативів, необхідно купити мастило. Невеликий тюбик мастила на водній основі, він потрібен, щоб член хлопця комфортно входив у вагіну. Дуже корисна річ.

Вологі серветки та антисептик. По-перше, гігієна ваших рук – це важливо. Адже ви пестите один одного пальцями. По-друге, вони потрібні на випадок, якщо треба «щось» витерти.

Підготуватися до першого разу - це означає спробувати максимально дізнатися про процес до сексу, подбати про свій захист і нарешті спробувати те, про що всі говорять.

Секс в 1 раз – це лише початок вашого сексуального життя.

Що необхідно щоб перший секс з хлопцем був приємним

Для того, щоб перший секс з хлопцем був приємним, необхідно:

Виділити достатній час прелюдії (це процес до того, як пеніс чоловіка входить у вагіну). Поцілунки, обійми, ласки руками, язиком – це все прелюдія. Необхідно максимально розслабитись перед проникненням. Ваше тіло підкаже, коли воно буде готове: по-перше, частішає дихання, по-друге, набухають соски та клітор. Ви відчуваєте тепло внизу живота, а також те, що ваші трусики стали мокрими. Можна попросити хлопця попестити вас пальчиком (або двома), тобто спочатку він масажує клітор, а потім спускається донизу.

Розслабтеся по максимуму. Перше проникнення – може викликати дискомфорт та невеликий біль. Але не у всіх і не завжди. Якщо ви розслаблені та довіряєте партнеру, то всі страхи зникнуть і ваше тіло не буде намагатись оборонятися. Досить поширена проблема – член хлопця не може увійти. З ерекцією все добре, а поринути не може. Змастіть додатково презерватив (адже секс завжди має бути з ним) і свою вагіну мастилом - це позбавить від дискомфорту та тертя. Пеніс плавно та м'яко зможе увійти всередину.

Ніжний секс. Нехай під цим гаслом проходить ваш перший раз. Забудьте про жорсткий і грубий секс, про волосся намотане на кулак і він «довбає» її жорстко ззаду. Ні! Це не про вперше. Розмовляйте з партнером, питайте, як йому подобається, кажіть де приємно і як приємно вам.

Використовуйте найзручніші пози для першого разу - це місіонерська або на боці.

Перший секс із чоловіком найчастіше не закінчується оргазмом дівчини – це не страшно. Це навіть нормально. Приємні відчуття від поцілунків, від його рук на грудях, на сідницях, його язик чи пальці на кліторі, загальна ейфорія – все це говорить про те, що секс удався.

Важливі правила для безпечного сексу

Використовувати лише один презерватив (не два і не три). Після того, як хлопець скінчив, він повинен акуратно притримуючи презерватив біля основи, вийти з дівчини. Зав’яжіть презерватив і викиньте на смітник. Після сексу необхідний душ.

Якщо презерватив порвався у процесі і партнер скінчив, то це не смертельно. Це вирішується походом до гінеколога та підбором екстреної контрацепції. Але! Є 48-72 години, щоб встигнути зробити все. Не відкладайте! Добре було б сповістити маму.

Питання, що виникають перед першим сексом

Питання, що виникають перед першим сексом

Чи буде кров? Можливо, а може й не бути. Незаймана плева - це тоненька складка тканини, у деяких вона товща, у когось тонша. Тому рясність виділень залежить від індивідуальних особливостей організму.

Буде боляче? Не обов'язково. Якщо дівчина повністю розслабитися, то боляче не буде.

Що робити, якщо у нього не встав? Тут дівчина має повністю підтримати хлопця. Адже він на стресі, а він негативно впливає на ерекцію. Нічого страшного. Обійміться та подивіться фільм. Наступного разу спробуєте знову.

Після першого разу, чи можна займатися сексом вдруге? Якщо вам було комфортно і приємно, якщо не було крові, можете сходити в душ і знову зайнятися коханням (обов'язково новий презерватив). Якщо кров була, це означає, що є невелика ранка і натертості. Краще відкласти секс на 3-5 днів, поки стан не покращає.

Секс – це тільки, коли він входить членом у піхву? Ні, це умовності. Будь-який із видів інтимних ласок можна вважати сексом. Ласки язиком та губами (оральний секс), анальний секс, ласки без проникнення (петтінг).

Хтось може дізнатися, що я вже не незаймана? Тільки, якщо ви самі розкажете про це. У вас не зміниться хода, не з'явиться німб над головою. Ніхто не зможе здогадатися, що у вас був секс. Не розповідайте про секс зайвим людям, бо це інтимна та особиста справа.

Перший секс у житті - це подія, що запам'ятовується, тому підійдіть до вибору партнера відповідально. Це необов'язково має бути неймовірне кохання, але симпатія і хімія має бути.

У перший секс важливо розслабитися і почуватися легко і невимушено!

Перший раз у дівчат часто асоціюється зі страхами, а раптом йому не сподобаються мої груди, моя попа чи моя родимка. Стоп! Забудьте про це, якщо ви з партнером у ліжку, то ви йому подобаєтеся. Забудьте про неідеальності та нерівності! Ви унікальна!

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик