Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

How To Give A Good Blow Job: 8 Tips For The Best Blowjob

Як правильно робити офігенний мінет: 11 основних правил

Кожен чоловік мріє про дівчину, яка вміє робити мінет. Такий, від якого зносить дах, тремтять піджилки, темніє в очах і на пару секунд здається, що ти в раю:) А якщо поставити чоловікам питання: «А вам подобається, як робить мінет нинішня дівчина?» Відповіді будуть: "ну, непогано/середнячково/можна краще/є куди прагнути або не дуже/вона взагалі цього не робить/зовсім не вміє, тому я навіть не прошу".

Отже, дорогі дівчата, чоловіки такі ж перебірливі, як і ми під час куні. Тому, щоб задовольнити вашого мужика на всі 100%, потрібно буде добре постаратися і далеко не один раз, щоб як найправильніше зробити мінет!

Поради як правильно робити офігенний мінет, основні правила

Як правильно робити мінет | Правило 1 - gvibe.com

Правило №1 - Налаштуйся на крутий та гарний мінет

Настрій - це основа основ правильного мінета. Ти насправді хочеш доставити задоволення своєму хлопцю. Ти його сильно бажаєш/хочеш, тебе заводить як він пахне/його тіло/руки/волосся і так далі. Ти хочеш кожну клітинку його тіла. І ти хочеш його член! Зацілувати, облизувати, посмоктати, пестити, масажувати і придумай ще декілька речей, що ти бажаєш з ним зробити. Якщо такий настрій в тебе відсутній, якщо партнер просто просить тебе про це, а ти хочеш поставити «галочку» у виконанні цього прохання, то кіна не буде. Не варто себе змушувати. Якщо немає бажання, то так і скажіть своєму хлопцю: «Любий, сьогодні я не в найкращій формі, ти не будеш проти перенести це на інший раз?». Чесність у ваших стосунках – дорого коштує.

Як правильно робити мінет | Правило 2 - gvibe.com

Правило №2 - Вибери зручну позу для мінету

Тобі має бути комфортно та зручно, щоб не відриватися від процесу, і щоб не набрякали руки, ноги та шия – тоді все буде правильно. Важко сказати скільки часу займе цей процес-міньєт, тому краще підготуватися. Стандартні пози для правильного мінету: ти на колінах (обов'язково підклади плед або маленьку подушечку), чоловік може або лежати на ліжку, або сидіти на краю ліжка, або стояти. Коли чоловік сидить або стоїть - картина відкривається ширше, що забезпечує кращий огляд. Круто, якщо недалеко біля вас буде дзеркало, що дозволить чоловікові спостерігати за вами з усіх ракурсів:) Якщо говорити за зручність, то якої б краси не було твоє волосся - краще його зав'язати, щоб не лізли в рот і не заважали в процесі.

Як правильно робити мінет | Фото 1 - gvibe.com

Як правильно робити мінет | Правило 3 - gvibe.com

Правило №3 - Приділи час прелюдії перед мінетом

Може це буде легкий розслаблюючий чи еротичний масаж. А може Ви навчилися деяким танцювальним прийомам та готові запалити у вашій спальні. Далі можна приступати до поцілунків та обіймів, спрямовуйте ваші ласки неминуче до низу:) Поки цілуєте шию і солодко кусаєте за вушко, нехай вільна рука покаже «основну мішень».

Торкайтеся пенісу через труси і ніжно масажуйте, потім можете спритно пірнути рукою в труси і пестити мошонку, пеніс. Залиште його без білизни та займіть зручну позу. Якщо чоловік ще не перебуває в стані повної ерекції, то це шанс взяти його пеніс цілком у рот (можливо, це та коротка мить, коли ви можете це зробити повністю). Коли Ваш партнер став «міцним» час переходити до правильного міньєту.

Як правильно робити мінет | Фото 2 - gvibe.com

Як правильно робити мінет | Правило 4 - gvibe.com

Правило №4 - Під час мінету має бути волого та мокро!

Назбирайте всю-всю-всю слину, яку можете назбирати і щедро облежіть головку пеніса, а частина, що залишилася, нехай повільно стікає вниз. Звуки хлюпань можуть бути і при цьому вони пекельно заводять твого чоловіка. Порада: якщо слини мало (наприклад, минулого разу наприкінці дії твій рот нагадував пустелю Сахару в найспекотніший місяць, то рішення просте - візьми їстівне мастило для мінету. Тобі смачно, а йому приємно. Лубрикант для мінету провокує вироблення твоєї слини, тому мокро буде завжди! Ще оральне мастило здатне злегка перебити запах твого партнера - якщо така проблема є. Це простий і легкий спосіб спробувати, щось новеньке в ліжку - смак вибирай на власний розсуд та бажання). Всі приготування зроблені - настав час приступати до правильного процесу.

Як правильно робити мінет | Правило 5 - gvibe.com

Правило №5 - Дотримуйся основ. Техніка мінету

Умовно пеніс чоловіка можна поділити на дві зони: головку та стовбур. Головка – надзвичайно ніжна та чуттєва (знизу знаходиться вуздечка – надзвичайно чуйна «лінія»), стовбур – має нижчу чутливість. Так ось, головку зручніше пестити губами і язиком, а стовбур пеніса пестити рукою. Це і полегшує твою працю, і не знижує градус напруження емоцій для твого партнера. Тому рука – твоя основна помічниця (коли втомиться щелепа, можна «працювати» нею).

+ Щільно обійми пеніс біля основи рукою, а губами ніжно обійми головку. Почніть «співати» в унісон – рука наближається до основи – губи сильніше охоплюють головку – рука піднімається вгору – послаблюєте ласки головки. Виходять взаємопов'язані рухи вгору-вниз.

+ Зроби з великого і вказівного пальця «кільце» і щільно обхопи основу пеніса, почни язиком пестити голівку і ніжно просуйся вниз (наскільки можеш, звичайно, тут мета не глибокого мінету). Чи не втрачай темп. Поки спускаєшся - не стискай губи сильно, коли піднімаєшся - стискай губи щільніше. Додай язика в процесі (залежно від пози він може пестити або вуздечку, або верх головки).

+ За допомогою язика можна пестити не тільки головку, а й стовбур пеніса. Напруж язик - витягни його в «струну» і почни ковзати від основи до головки (і обов'язково попести вуздечку).

+ Малювати «вісімки». Коли пеніс знаходиться в роті, почни рухати головою з боку в бік, розгойдуйся і як би малюєш «вісімку», іноді або стискай щільніше губи (створюючи вакуум), або послабляй.

Як правильно робити мінет | Правило 6 - gvibe.com

Правило №6 - Використовуй обидві руки при мінеті

Ще одна стратегічна зона – яєчка. Коли ти освоїш базові техніки, під час мінету одна рука буде зайнята стовбуром пеніса, а вільною рукою сфокусуйся на мошонці. Це дуже ніжна та делікатна зона. Тому яєчка можна ніжно погладжувати і м'яти, посади їх на долоню і м'яко переминай. Смужка, яка поділяє їх, дуже чуйна, тому не забудь про неї. При цьому продовжуй працювати ротом. Коли втомишся, або просто захочеш змінити техніку, зміститися вниз і попести яєчка язиком, можна брати їх у рот і ніжно посмоктувати. Дивись на реакцію партнера.

Як правильно робити мінет | Правило 7 - gvibe.com

Правило №7 - Приділяй увагу зоні простати (точка P) під час мінету

Так, такі ласки можна спробувати тільки тоді, коли твій партнер відкритий до нових відчуттів і взагалі він «за» будь-які експерименти у ліжку. Якщо ж він боїться простої пов'язки на очі чи наручників, доведеться з цим почекати і відкласти на якийсь час.

Якщо зеленого світла експерименти не давали, можна обмежитися зовнішньої стимуляцією простати. Ця зона знаходиться між мошонкою та анусом. Змасти все мастилом, щоб добре ковзало. На неї можна впливати за допомогою пальців або міні-стимулятора з вібрацією (наприклад, Gring XL). Натискай і ніжно води по колу в поєднанні з пестощами пеніса ротом - це буде мега-приємно. Також можна пестити зону ануса - тільки зовні - адже тобі ще не давали запрошення. А зовні, будь ласка, постукай пальчиком і ніжно пести сфінктер. Поправка - якщо у тебе довгі нігті, то будь дуже обережна!

Якщо дали зелене світло, можна сміливо братися до експериментів. Краще розпочати із зовнішньої стимуляції простати (як описано вище). Коли чоловік буде готовий, він підкаже тобі, що вже можна чи ти зрозумієш, інтуїтивно. Якщо у тебе короткий манікюр, змасти палець мастилом і пести сфінктер зовні. Додай мастила ще й можеш проникнути всередину. Мета – увійти не максимально глибоко, а знайти зону простати – 4-7 см від входу. Пальцем можна водити вперед-назад, звичайно, гранично ніжно і акуратно (іноді варто додавати мастило). Коли партнер сам підсідає на твої пальці, можна трохи прискоритись. При цьому вищий скилл - губами і язиком пестити пеніс, масажувати стовбур однією рукою, а другий ніжно м'яти яєчка, і залишити один пальчик для проникнення. Комбо. Від оргазму не втекти!

Якщо у тебе манікюр, або ти, наприклад, боїшся зробити щось не так, і взагалі хочеш самий спрямований (точковий) масаж простати своєму чоловікові – візьми спеціальний масажер для простати. Наприклад, Gpop2 ідеально вигнутий, компактний та акуратний, потужний і дуже зручний у процесі.

Як правильно робити мінет | Правило 8 - gvibe.com

Правило №8 - Пробуй різні методи мінету!

Не буває універсального рецепта приготування правильного мінету, який сподобається всім. Твоє завдання пробувати різні методи, аби зрозуміти, що до вподоби твоєму чоловікові. Чим частіше готуватимеш, тим швидше зрозумієш - як йому подобається найбільше!

Як правильно робити мінет | Фото 3 - gvibe.com

Схеми (можна вибирати кожен із методів і чередувати, вибудовуючи свій метод міньєту):

Пести язиком голівку, стимулюючи при цьому стовбур вільною рукою.

Пести губами і язиком вуздечку, другою рукою пести яєчка.

Вводь його пеніс у рот не прямо, а під кутом (щоб головка упиралася в щоку).
За допомогою язика (який натягнутий, як струна) води вгору-вниз по вуздечці.

Візьми головку в рот - облизуй з різних боків, малюй "вісімки" або букви "о,у".

Спробуй додати в рот або м'ятні цукерки, або тик-так, або желейних ведмедиків.

Під час процесу дивися йому у вічі, чоловіки це люблять.

Щоб усе підкорялося тільки тобі, завчасно зв'яжи чоловікові руки:) Для гостроти відчуттів можна вдягнути маску на очі.

Міняй температуру (незадовго до мінету постав поруч дві чашки - одну з прохолодним лимонадом (можна з льодом), а в другу гарячий чай)) - перерви ласки і відпий спочатку з однієї склянки, потім повернися до пестощів, а потім відпий з іншої склянки.

Крім їстівних мастил (яких величезний асортимент смаків) бувають ще такі штуки, як їстівні масажні олії зі зігріваючим ефектом. Два в одному – розслаблює тобі горло, і чоловікові яскраве та приємне тепло.

Випробуй будь-яку прикольну косметику для сексу з секс шопа. Зараз великою популярністю користуються рідкі вібратори, які їстівні, їх можна буде злизати в процесі. Після нанесення на вуздечку або головку, створюються відчуття мікро-вібрації та відчуття пощипування, вау-оргазм забезпечений.

Глибоке горло може стати цілком реальною штукою, якщо взяти спеціальний спрей, що розслаблює, з бензокаїном або льодокаїном. Звісно, ненадовго, але це буде феєрично.

Додай мастурбатор-яйце, наприклад Gegg. Це дуже гарна штука для масажу пеніса. Спочатку пестиш ротом, потім надягаєш мастурбатор-яйце йому на пеніс і робиш масаж.

Втомився рот чи затекла щелепа, працюй рукою. Чередуй ручні та оральні ласки.

Поки одна рука біля основи, друга – на головці (потрібно працювати ніжніше), також сюди можна і додати яйце.

Міняй ритм: спочатку ніжно-ніжно, потім жорстко та впевнено, потім знову ніжно-ніжно.

Зовсім не обов'язково за один раз зробити все. Виберіть парочку прийомів та спробуйте їх.

Як правильно робити мінет | Правило 9 - gvibe.com

Правило №9 - Не вір міфам про мінет

- Це не схоже на «смоктання морозива або льодяника». Пеніс не такий твердий, він живий і ніжніший, а ще він пористий і шорсткий. А ще він не настільки вузький, як льодяник.

- Усі чоловіки люблять «глибоке горло». Нє-а, це виглядає красиво:) Якщо ти ніяк не можеш прибрати блювотні позиви, то не варто себе ґвалтувати. Глибоке горло можна замінити на рот+рука біля основи.

Як правильно робити мінет | Фото 4 - gvibe.com

Як правильно робити мінет | Правило 10 - gvibe.com

Правило №10 - На фініші мінету ковтати сперму чи ні?

Ковтати чи не ковтати – це ваша особиста справа. Хочете – ковтайте, не хочете – акуратно сплюньте у серветку чи кухоль.

Як правильно робити мінет | Правило 11 - gvibe.com

Правило №11 - Роби найкращий мінет із любов'ю

Секрет найсмачнішого міньєту в тому, щоб просто робити його з любов'ю. Щиро та непідробно. Ти хочеш доставити кайф своєму чоловікові! Це ж круто! Твій запал і твоя ініціатива все скаже за тебе.

Іноді варто влаштовувати чоловікові струс, і відсмоктувати йому, наприклад, на парковці, у ліфті, у під'їзді, у кінотеатрі, у парку тощо.

Як ти встигла помітити, настрій + трохи практики = феєричний оргазм твого чоловіка і отже ти опанувала урок "як правильно робити мінет"!

Усьому можна навчитися, головне правило – це захотіти!

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик