Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

Best Ben Wa Balls

ТОП-3 кращих кульок Кегеля для зміцнення м'язів тазового дна

Кращі кульки Кегеля

Раді вітати вас, любі жінки, на нашому сайті!

У цій статті ми коротко розповімо вам про три наші кульки Кегеля, які, на нашу думку, є одними з найкращих для зміцнення м'язів піхви.

Наперед скажемо, що всі наші кулі Кегеля виготовлені з медичного силікону Bioskin, який ми самі розробили та запатентували. Цей матеріал абсолютно гіпоалергенний, безпечний і навпомацки нагадує людську шкіру, він швидко адаптується під вашу температуру тіла.

Наші кращі кульки Кегеля у 2024 році:

Отже, почесне перше місце у нашому ТОП займає Gballs 3 App

Кращі кульки Кегеля, Gballs 3 App

Це кульки Кегеля з вібрацією, які управляються додатком зі смартфона, таким чином процес тренування буде максимально зручним і зрозумілим. Датчики, що знаходяться всередині цих куль Кегеля, розпізнають рухи м'язів та вимірюють силу їх стиснення. Тому ваше тренування буде максимально ефективне, тому що ви будете бачити ваші показники під час тренування та спостерігати за прогресом.

Кращі кульки Кегеля - Gballs 3 App

Кращі кульки Кегеля-Gballs 3 App

По суті, ваші тренування проходитимуть під наглядом фахівця. Детальнішу інформацію дивіться на сторінці товару Gballs 3 App.

На другому місці серед куль Кегеля розташувалися Geisha Balls 3

Кращі кульки Кегеля, Geisha Balls 3

Дані кулі Кегеля є набір з 5 куль різної ваги: 24g, 34g, 44g, 56g, 77g і 30 мм в діаметрі. Під час тренувань можна комбінувати вагу від 24 до 133 г. Також в набір включені 2 силіконові ремінці, для однієї і двох куль, щоб ви могли збільшувати або зменшувати навантаження під час тренувань.

Ще однією особливістю цих вагінальних куль є зміщений центр ваги – під час тренування кулі намагатимуться вислизнути назовні, а ваші м'язи тазового дня скорочуватимуться, що забезпечує максимальну ефективність тренувань.

Кращі кульки Кегеля - Geisha Balls 3

Ознайомитись із докладним описом можете на сторінці товару Geisha Balls 3.

І третє місце нашого рейтингу посідають кульки Кегеля для початківців Geisha Balls Mini

Кращі кульки Кегеля, Geisha Balls Mini

Ці кулі Кегеля мають полегшену вагу, що дозволяє робити тренування для початківців. Вага кульок складає 15г, 20г, 26г, 35г, діаметр 22 мм. Виконуючи вправи, можна змінювати вагу від 15 до 61 г. Також в комплект входять 2 силіконові ремінці, для двох та однієї куль. Ці вагінальні кульки також мають зміщений центр тяжіння для більш ефективних тренувань.

Кращі кульки Кегеля - Geisha Balls Mini

Кращі кульки Кегеля-Geisha Balls Mini

Докладніше про Geisha Balls Mini.

Під час тренувань рекомендуємо використовувати лубрикант на водній основі Gjuice.

Після закінчення вправ обов'язково промийте кульки Кегеля теплою водою та обробіть їх спреєм для очищення секс іграшок Gjuice Toy Cleaner.

Кращі кульки Кегеля для зміцнення м'язів тазового дна

Отже, ми вам коротко розповіли про 3 кращі кульки Кегеля від Gvibe. Будь ви початківець, середній чи просунутий користувач, у нашій колекції ви знайдете потрібні вам кулі Кегеля, щоб зміцнити м'язи тазового дна.

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик