Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

Why Do Women Masturbate: 10 Most Important Reasons

11 причин чому жінки мастурбують

Цікаве питання «Чому жінки мастурбують» чи не так? Давайте спробуємо разом з Gvibe розібратися чому дівчата та жінки роблять це.

чому жінки мастурбують

Жіноча мастурбація: одинадцять причин

1. Мастурбація – це приємно. Отримати оргазм - це як злітати в космос, і повернутися назад.

2. Мастурбація допомагає знизити біль. Головний біль, ПМС, біль під час менструації – допоможе оргазм. Він знімає спазм у м'язах, а також впливає на викид ендорфінів, покращується настрій та самопочуття.

3. Мастурбація – це корисно для жіночого здоров'я. Якщо ви чули про м'язи тазового дна та про вправи Кегеля – це чудово. Самостимуляція з оргазмом – підтримує м'язи в тонусі, впливає на виділення мастила та покращує циркуляцію крові. До речі, мастурбувати можна разом із кульками Geisha Balls – це посилить ваші відчуття, особливо під час сексу.

чому жінки мастурбують, причини

4. Мастурбація – це дієвий спосіб розслабитися. Кінець кварталу, погані оцінки у дітей, не знаєте, коли приберетеся в будинку – нескінченні перегони змушують вас стресувати. Стрес - найгірший ворог людини. Помастурбувавши після робочого дня – ви розслабитеся та зможете легко заснути.

5. Мастурбація – це легко. Не треба вигадувати образ, бути у незручній білизні, можна бути навіть із немитою головою. Вам не потрібно вражати когось, є тільки ви та ваші пальці та/або секс іграшки.

6. Мастурбація – це швидко. Якщо ви знаєте, як зробити собі добре, то оргазм і розрядка не забаряться. Це набагато швидше, ніж секс із новим партнером та/або втомленим партнером.

7. Мастурбація впливає на вашу сексуальність. Немає нічого кращого, ніж дівчина, яка знає де їй добре і що потрібно робити, щоб отримати оргазм. Ви знаєте своє тіло, знаєте де ваші ерогенні зони. І якщо поділитись цією інформацією, то вашому партнеру буде легко, а вам не потрібно буде імітувати. Коли ви досліджуєте своє тіло – ви можете знайти нові зони, а після поділитися знаннями з партнером:)

8. Мастурбація підвищує самооцінку. Коли дівчина не відчуває сексуального голоду, у неї з'являється яскравий та характерний блиск у власних очах. Вона самодостатня, і не розмінюватиметься на секс аби з ким.

11 причин чому жінки мастурбують

9. Мастурбація – це безпечно. Немає ризику занести інфекцію (якщо стежити за чистотою рук та секс іграшок), немає можливості завагітніти. Хіба не круто?

10. Мастурбація впливає на лібідо. Ви мастурбуєте - отримуєте кайф - стаєте впевненішим. Тому бажання займатися сексом зростає.

11. Мастурбація зміцнює відносини. По-перше, ви ділитеся досвідом із партнером. По-друге, якщо партнер втомився і йому сьогодні не до сексу, ви не турбуєтеся, а зробите все самі. Мастурбація – це вихід, коли ваші потреби з партнером не до кінця збігаються.

До речі, статистика каже, що 80% дівчат під час стимуляції пестять лише клітор та статеві губи, решта 20% імітують фрикції та вводять секс-іграшки всередину. До якої категорії належите Ви?

Якщо ви хочете посилити відчуття від мастурбації, обов'язково перегляньте колекцію секс іграшок від Gvibe. Доставка оргазму прямо у вашу спальню:)

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик