Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

10 Tips for You to Love Anal Sex

Як підготуватися до анального сексу та правильно займатися аналом

Як підготуватися до анального сексу та правильно займатися аналом

Як правильно підготуватися до анального сексу? Як зробити вперше максимально комфортним та безпечним? Як зробити так, щоб не було боляче? Чи можна отримувати насолоду від анального сексу? - Так! І ми розповімо як. Ми, Gvibe, наведемо нижче прості поради, які допоможуть вам убезпечити себе та покажуть нові грані насолоди.

Основні правила анального сексу

Анальний секс - це максимально інтимна справа, яка потребує додаткової підготовки та особливого настрою. Також важливо розуміти, що анальний секс завжди має на увазі партнерську взаємодію - все має бути лише за взаємною згодою. Не під пресом/шантажем/тиском - партнеру можна запропонувати спробувати, але він має повне право відмовитися (з будь-яких переконань).

Особливий настрій і самопочуття відіграють велику роль: має бути бажання спробувати щось нове + партнер, що приймає, повинен бути в хорошому настрої (без фізичного дискомфорту в шлунку/проблем зі стільцем). Як важливі та необхідні засоби - анальне мастило + презерватив. Якщо все це є - можна приступати до експериментів, якщо ні - краще перенести на інший день.

Анальний секс та анальні ігри можуть практикувати і жінки, і чоловіки у будь-якому віці. Такий досвід цікавий, тому що анус – це чутлива зона, у ній знаходяться тисячі нервових закінчень. І стимуляція цієї зони може подарувати нові та приємні відчуття. Головне, розслабитися, перестати бентежитися/боятися і відкрити себе новому.

Як підготуватися до анального сексу | Фото 1 - gvibe.com

Як підготуватися до анального сексу

Перед анальними іграми варто сходити до туалету (спорожнити кишечник), після відправитися в душ. Тримайте під рукою пачку вологих серветок про всяк випадок. Питання щодо клізми завжди залишається спірним, тому що калові маси не затримуються в кишечнику, тому випорожнення буде достатньо.

Важливий нюанс: заздалегідь краще не їсти жирне та/або екзотичне, щоб стілець був у порядку. Якщо Ви вирішили, що все має бути «супер-чисто», можете зробити мікроклізму (на 200-300 мл) теплої води. Зробите більше - проведете незабутній час у туалеті, і роздратування забезпечене, буде зовсім не до задоволення. Як бути із запахом? Він може бути, а може і не бути, але ж ви знаєте куди вирушили:) Якщо - це занадто бентежить, скористайтеся ароматичними свічками та/або мастилами.

Продовжуючи тему гігієни: волосся навколо ануса росте у всіх, але воно не заважає процесу. Не треба судомно збривати перед сексом - ця зона дуже ніжна, тому додаткове роздратування ні до чого. Анальний секс зовсім не брудний, якщо у Вас під рукою серветки, презерватив і ви їсте правильно.

Анальний секс – не збочення, це дуже інтимний процес, який говорить про максимально довірчі стосунки у парі. Це зближує, робить Вас максимально чуйними та чуттєвими. Тому якщо ви хочете спробувати анальні ігри – вперед!

Техніка анального сексу

 Як підготуватися до анального сексу | Фото 2 - gvibe.com

Анальний секс має на увазі наявність додаткових аксесуарів – вони обов'язково знадобляться. Вони зроблять процес безпечним, приємним, допоможуть розслабитися та налаштуватися на потрібну хвилю!

Що потрібно для кращої техніки?

Мастило. Без нього ніяк. В анальному проході немає свого мастила, тому потрібно все добре зволожити. Анальне мастило покращує ковзання, захищає від мікротріщин та травм, дарує почуття комфорту. На ринку його зараз вагон і маленький візок - вибирайте будь-який. Краще вибирати з позначкою "anal lube" - воно густіше (ніж звичайне вагінальне) і створює потрібну "плівку" для гарного ковзання.

Яке краще вибрати: на водній чи силіконовій основі? Все залежить від переваг та контексту. Водна основа – сумісна з секс іграшками з будь-яких матеріалів (ми поговоримо про іграшки далі), потребує добавки у процесі, легко змивається. Силіконова основа - сумісна з презервативами, з іграшками зі скла/металу/кераміки, практично не вимагає добавки під час процесу, можна використовувати навіть у воді, змивається гірше за водну.

Чи варто брати знеболювальне мастило? Ми не рекомендуємо брати таке мастило для першого разу. Має бути максимальна віддача за відчуттями, їх не потрібно «притупляти»/блокувати – відчуття мають бути чистими. Якщо стало боляче – значить ви робите щось не так. На ринку існують спреї, що розслабляють (наносяться на зону до сексу) - вони м'яко і плавно розслаблюють м'язи сфінктера, ось їх можна. Як мастило не підходить слина, олія, крем.

Презервативи. По-перше, вони захищають від передачі ХПСШ. По-друге, мікрофлора кишечника не така вже й доброзичлива, тому варто захистити чоловіка від запалення уретри. По-третє, сперма нікуди не подінеться і «витікатиме» в найближчі пару годин після сексу.

Анальні секс іграшки. Це іграшки, які спеціально призначені для таких ігор, мають спеціальний обмежувач (щоб випадково не провалитися всередину). Ми настійно рекомендуємо починати знайомство з анальними іграми саме з іграшок, щоб потім була можливість перейти на більший розмір. До речі, анальні ігри – не завжди про проникнення чоловіка. Анальні пробки, анальні намисто, анальні кульки стимулюють чуттєву зону та дарують своє задоволення. Якщо іграшка з вібрацією, то вібрацію відчувають обидва партнери! А ще такі іграшки виглядають суперефектно, і додають окулярів до самооцінки:)

Не використовуйте для анальної стимуляції предмети, які не призначені для цього!

Давайте врахуємо останній важливий нюанс – час. За один раз нічого хорошого не виходить. Це досить тривалий процес, проте потім він окупиться максимально!

Формула ідеального анального сексу

Ласки зовні → палець → анальні іграшки → проникнення

Як підготуватися до анального сексу | Фото 3 - gvibe.com

Ласки зовні - це перше з чого потрібно почати, під час прелюдії або оральних ласок другою вільною рукою ніжно і плавно ведіть по зоні ануса. Пестіть подушечками пальців, ніжно малюйте круги, ніжно ведіть вгору-вниз. Так, все разом із мастилом. На цьому етапі Ви можете прямо озвучити, що працюєте тільки зовні і не проникаєте усередину. Не порушуйте це правило, тому що підірве довіру партнера. Дайте другому партнеру час на «дотик». Для ласок також підійдуть іграшки з вібрацією – знову ж таки стимуляція відбувається тільки зовні.

Палець – це другий етап підготовки. Пестощі зовні вже вивчені, партнеру комфортно. Тепер можна спитати запрошення увійти всередину. Додайте мастило - ніколи не шкодуйте його. Обережно введіть пальчик усередину. Тільки плавні та ніжні рухи. Якщо бачите, що партнер дав добро – акуратно почніть водити пальчиком туди-сюди. М'яко керуйте пальчиком по колу і стежте за реакцією партнера. Для більшої гігієни – можете скористатися напальчниками.

Анальні іграшки – це третій етап. Вибирайте невеликі акуратні стимулятори до 3 см діаметром для першого разу, краще підійде Gplug XS. Анальні пробки бувають із кристалами, з хвостиками. Яскраві, красиві та зухвалі. Під час прелюдії потрібно добре змастити стимулятор мастилом, а також рясно додати на вхід. Ніжно та плавно введіть пробку всередину. Звертайте увагу на реакцію партнера. Коли пробка всередині, ви можете займатися класичним вагінальним сексом. Це однозначно додасть нових відчуттів та почуття «вузькості» обом партнерам. Дайте час на обмірковування відчуттів. Основний задум анальних стимуляторів – показати, що все Ок. Так, в анусі - щось є, але воно максимально доброзичливе і відчувається комфортно! М'язи сфінктера злегка розтягуватимуться і отримуватимуть задоволення. Ваша колекція анальних стимуляторів може розширюватися: додайте анальні намисто - вони будуть трохи довшими, пробка з вібрацією - подарує приємні хвилі для обох партнерів.

Проникнення – це останній етап. Коли ви пройшли всі попередні та відчуваєте, що готові і хочете чогось більшого. Озброїться мастилом. Займіться класичним сексом, а пробка поки розроблятиме анус. Тепер Ви можете розпочати «задумане».

Як правильно займатися анальним сексом

Як підготуватися до анального сексу | Фото 4 - gvibe.com

1. Довга якісна прелюдія – запорука гарного сексу. Починайте ласки ззовні. Так ви зможете розслабити партнера, понизити переживання. Еротичний масаж прийдеться, як не можна до речі.

2. Змащення. Багато мастила. Перед проникненням пальців або іграшки щедро наносьте мастило. Також нанесіть його на зону ануса. Якщо відчуваєте, що з'явилося тертя і погано їздить - додайте ще.

3. Почніть із пальців. Спочатку пестіть зовні, а потім ніжно пориньте всередину. Слідкуйте за партнером, якщо все йде як треба, він сам «насаджуватиметься» зверху. Пальцем ви зможете відчути 2 сфінктери, котрі повинні звикнути до пестощів всередині.

4. Коли один пальчик добре входить, додайте другий. Не робіть різких рухів. Все має бути плавно та м'яко.

5. Якщо 2-3 пальчики відчуваються добре, немає спазмів чи неприємних відчуттів – вставте анальний стимулятор. Також плавно та акуратно разом із мастилом. Чим більший анальний стимулятор, тим більше розробляється анус.

6. Анальна пробка підготувала анус до проникнення. Знову додайте мастила, виберіть зручну позу та починайте проникнення пенісом.

7. Зануріть головку і замріть. Пальці та пробки – це одне, а ось пеніс – інше. Дайте кілька хвилин для звикання. Не забувайте пестити інші ерогенні зони при цьому.

8. Далі міліметр за міліметром можна входити усередину. Утримуйте ритм, ваші рухи плавні. Не виймайте пеніс – анус може знову мимоволі стиснутись, і потрібно буде починати спочатку (пальці, пробка, а після вже пеніс).

9. Спочатку - забудьте про активні потужні фрикції. Рухайтеся плавно, ніжно – до фіналу. Виймати пеніс слід акуратно і не поспішати.

Як бути якщо щось пішло не так під час анального сексу

Якщо стало боляче. Потрібно зупинитися, завмерти, не рухатися. Іноді це почуття страху та незвіданості, іноді спазм. Спробуйте змістити кут - почніть пестити якусь іншу зону, запитайте про відчуття. Якщо все пройшло – продовжуйте, якщо ні – закінчуйте процес.

Якщо не входить пеніс – отже анус не підготовлений. І навіть якщо ви пальцями та іграшками зробили все правильно, але поки одягали презерватив, додавали мастило, сфінктер забув, що від нього хотіли. Попрацюйте пробкою знову, але часу потрібно трохи більше, але всі будуть задоволені.

З'явилася гостра різь чи кров. Потрібно акуратно вийти або вийняти іграшку і припинити стимуляцію. Можливо утворилася мікротріщина. Сходіть у душ, але «на сьогодні» більше не продовжуйте. Невелика мікротріщина пройде сама, якщо біль через день-два не минає – сходіть до проктолога.

Після анальних ігор обов'язково сходіть у душ. Це важливо для вашої гігієни.

Як безболісно займатися анальним сексом

Біль під час анальних ігор – ознака того, що Ви робите щось не так. Які найчастіші помилки?

Мало мастила. Звідси тертя, дискомфорт, натирання та мікротріщини. Мастила має бути багато.

Вхід не підготовлений. Якщо м'язи не розтягнуті до потрібного розміру, то він не зможе прийняти великі предмети. Почніть плавно - пальці – маленькі пробки - пробки більші - пеніс.

Активні фрикції. Неприпустимі, якщо ви новачок. Плавні, неквапливі рухи – ось що потрібно.

Як часто можна займатись аналом?

Як підготуватися до анального сексу | Фото 5 - gvibe.com

На цю тему ведеться дуже багато суперечок – і немає єдиної правдивої думки. Анальний секс практикує безліч пар, інтерес до нього зростає. Якщо робити все правильно, цей досвід подарує нові і яскраві відчуття. Якщо підходити до процесу з розумом і належною акуратністю, то жодного «нетримання» чи «мимовільне випромінювання газів» – не страшні. Якщо говорити про цифри, то оптимальна частота – це 2-3 рази на 7-10 днів. До речі, це стосується якраз великогабаритних предметів (наприклад, пеніс чоловіка), якщо говорити за анальні стимулятори - їх можна використовувати частіше.

Які є небезпеки?

Мікротріщини та травми - від швидких та різких рухів, недостатньо мастила.

Дисбактеріоз – якщо відразу після аналу перейти до вагінального сексу, так робити не можна – або змініть презерватив, або сходіть у душ.

Психологічні травми – не можна погоджуватися на анал під тиском/пресингом/шантажем.

Як зайнятися анальним сексом вперше?

Перший раз – це максимально важливий момент. Потрібно, щоби все пройшло, як по маслу. Не використовуйте додатковий допінг у вигляді алкоголю. Розслаблення можна досягти й іншими способами, наприклад, довгою прелюдією. Приділіть їй максимальний час. Зробіть так, щоб ваш партнер хотів, бажав і «плив» від знемоги. Усі важливі посібники ми описали вище.

Також варто зауважити, що вперше здається «що хочеться до туалету» – це абсолютно зрозуміла реакція організму на предмет усередині. Ці відчуття незвичні організму. Не хвилюйтеся, згодом і декількома проникненнями – такого почуття не буде.

Анальний оргазм – реальність!

Як підготуватися до анального сексу | Фото 6 - gvibe.com

Важливий момент – оргазм з першого разу і навіть із 3-4 може і не наступити. Відчуття можуть бути в стані «приємно, але не більше».

Що можна зробити?

Будити нервові закінчення. Зазвичай анус вважається сплячою зоною, бо ніхто його не стимулює – і збудження не настає. А якщо цю зону пестити, то з кожним днем чутливість підвищуватиметься. Пестіть зону зовні пальчиками, вводьте пальчик і робіть ніжні зворотно-поступальні рухи. Це можна навіть робити поодинці, наприклад, у душі.

Секс іграшки з вібрацією мають більше шансів подарувати оргазм. Анальні пробки з вібрацією, спеціально вигнуті вібратори, такі як Gpop 2, можуть ретельніше впливати та посилювати відчуття. У дівчат найчутливіша зона G, а у чоловіків - це зона простати. Знайдіть потрібний і приємний вам кут впливу та кайфуйте.

Поєднуйте відчуття. Оргазм від анальної стимуляції настане швидше, якщо паралельно дівчині стимулювати клітор чи точку G, чоловікам стимулювати пеніс чи зону промежини. Пробуйте різні методи та різні секс іграшки! Ви маєте величезне поле для експериментів.

Анальний секс може подарувати безмежне задоволення, головне правильно його готувати:)

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик