Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

How to Use a Rabbit Vibrator – All You Need to Know

Вібратор Кролик: що це таке, як ним користуватися, як правильно вибрати та його види

Що таке вібратор Кролик і кому підійде

Вібратор Кролик – це подвійний вібратор для одночасної стимуляції клітора та точки G. Ви напевно бачили такі вібратори – один відросток довгий, а другий коротший. Довгий – стимулює всередині, а який коротше – зовні.

Вібратор Кролик що це

Чому він називається вібратор кролик? Тому що у першого такого стимулятора кліторальний відросток був у формі кролика - з головою і вушками. Звідси і назва – вібратор кролик чи вібратор зайчик! Зараз ця назва стала номінальною, і будь-який кліторально вагінальний вібратор може так називатися.

Вібратори кролики чудово підходять як перша занурювальна секс іграшка, тому що дозволяє задіяти відразу дві стратегічні зони задоволення - клітор і зону G. Сподіваємося, ви пам'ятаєте про те, що клітор - це орган, який відповідає тільки за задоволення. Тому більшість дівчат можуть отримати оргазм саме від стимуляції головки клітора. Це може відбуватися різними способами: пальцями, вібруючими секс іграшками, язиком, струменем води тощо.

Якщо раптом ви поки що тільки в пошуку своєї сексуальності і перебуваєте в стані знайомства зі своїм тілом і можливостями, вібратор з вушками відмінно підійде для пробудження рецепторів.

Вібратор Кролик для жінок

Також він підійде для дівчат, які хочуть посилити чутливість під час проникнення – розбудити зону G. Є дівчата, які отримують оргазм лише від стимуляції головки клітора (зовні), є ті, що отримують оргазм від проникнення (внутрішньо), є ті, що можуть і так і так. І все в нормі, якщо ви отримуєте кайф тільки від зовнішньої стимуляції, але якщо ви хочете більшого – беріть вагінально-кліторальний вібратор і приступайте до експериментів:)

Як користуватись вібратором кролик

Як користуватись вібратором кролик

1. Для початку з ним варто познайомитися:) Розглянути з усіх боків, потикати кнопочки, щоб зрозуміти, яка з них за що відповідає. І трохи помріяти, тримаючи вібратор кролик в руці.

Зверніть увагу на нашу нову модель вібратора-кролика Gentley.

2. Налаштуйтеся та збудіться. Зробіть те, що вас заводить - танці голяком, ніжні погладжування, перегляд порно і т. д. Тепер, коли ви в піднесеному настрої - беріть вібратор у вигляді кролика і знайомтеся з ним ближче.

3. Додайте мастило на водній основі - на себе та на вібратор з відростком. Не варто відразу занурювати вібратор rabbit у себе. Увімкніть вібрацію і почніть пестити себе зовні - головка клітора, губи, соски, стегна. Можете рухати їм вгору-вниз - дражнячи клітор. Коли чекати більше немає сил, дозвольте йому поринути у вас.

4. Поекспериментуйте з режимами. Подивіться, як ваше тіло відгукується на різні режими пульсації і вібрації. Вібратор у формі кролика можна тримати в руці, а можна затиснути між ногами і дозволити йому все робити самому. Відчуйте, як вам більше подобається, коли ви робите фрикції (рухи вперед-назад) або, коли він стоїть нерухомо (а ви просто перемикаєте вібрацію).

вібратором кролик як користуватись

Пам'ятайте, що для розвитку чутливості може знадобитися час і можливо кінчити вперше саме від вібратора-кролика не вийде. Це не страшно, ви дізнаєтеся про своє тіло і шукайте нові способи задоволення. Якщо з вібратором зараз не вийшло, отримайте оргазм у той спосіб, яким умієте (наприклад, просто приклавши Rabbit вібратор довгим відростком до клітора).

Як правильно користуватися вібратором кроликом у техніці міст

Техніка міст – це особлива практика, яка дозволяє змістити фокус відчуттів на нову зону. Простими словами - вчить мозок відгукуватися на нове.

Техніка-міст з вібратором кроликом створена, щоб отримувати нові відчуття, та в принципі, хоч якісь відчуття від проникнення.

Методика полягає в наступному: занурити вібратор усередину і наполегливо доводити себе до оргазму. Такий метод використовують дівчата, які одержують оргазм від зовнішньої стимуляції клітора. І ось коли відчуття на головці клітора будуть на піку, ось-ось підходить оргазм, потрібно зрушити/прибрати вібратор з клітора і продовжити пестити точку G. Робити так кілька разів за одну мастурбацію. Знову ж таки з першого і другого разу може не вийде, але тут головне, це тренування та бажання. У будь-якому випадку, після такого тренування ви зможете кінчити так, як звикли.

Про вібратори кролики від Gvibe

Про вібратори кролики від Gvibe

На даний момент у колекції вібраторів кроликів бренду Gvibe представлено сім моделей. Один з найвідоміших, це Grabbit, створений з дивовижного матеріалу Bioskin - дуже приємний і ніжний на дотик, роздвоєні вушка зможуть пестити клітор з двох сторін (або їх можна звести разом), а вигнутий вагінальний відросток подарує колосальне почуття наповненості всередині.

Gcandy більше напористий та владний! Ребриста поверхня створена для виняткового масажу і відчуттів усередині, а кліторальний відросток наполегливо і впевнено «поплескуватиме» клітор, несучи вас у країну яскравих і бурхливих оргазмів:)

Як правильно вибрати вібратор кролик

Як правильно вибрати вібратор для жінок Кролик

1. Перше, на що варто звертати увагу – це матеріал, він має бути безпечним та гіпоалергенним. Наприклад, силікон або Bioskin.

2. Секс іграшка кролик може бути різною довжиною. Якщо питання «яка глибина вашого піхви?» ви впадаєте в ступор і не знаєте відповіді, то орієнтуйтеся на власні відчуття. Пригадайте які вам подобаються партнери: щоб член був довшим/крупнішим/товстішим? Гола статистика каже, що піхва чутлива і відгукується на глибині до 10 см, все, що глибше - вже справа смаку. Тому вибираючи вібратор кролік вперше - сміливо можна взяти з розмірами близько 10 см (мається на увазі довжина вагінального відростка, загальна ж довжина може бути більшою за рахунок ручки).

Вибір вібратора кролика

З вибором діаметра також - орієнтуйтеся на свої відчуття. Золотий стандарт діаметра вагінальних вібраторів – 3-4 см, більшість дівчат вибирають саме такі розміри.

Якщо ви вибираєте вібратор зайчик вперше, і це в принципі ваша перша інтим іграшка, вибираючи між розмірами менше та більше, беріть той, що менший!

3. Виберіть вібратор із кількома режимами вібрації. Так буде більша ймовірність того, що ви знайдете «потрібний» вам режим. Просто ідеально, коли вібратор має «+» і «-» в кнопках, це означає, що кожен режим ви зможете налаштувати під себе особисто.

4. Відмінно, коли у вібратора кролика є можливість керування окремо і кліторальною, і вагінальної частиною.

5. Вібратор кролик повинен вам подобатися зовні. Коли ви дивитеся на нього і мрієте відчути його у собі – це ваш кролик:)

Як працює вібратор кролик та його види

Як працює вібратор кролик та його види

Якщо ми говоримо про класичний вібратор з вушками, то він працює за допомогою вібрації і на кліторі, і на зоні G. Але прогрес не стоїть на місці, і зараз можна знайти абсолютно різні види вібраторів кроликів:

- з підігрівом;

- з головкою, що обертається;

- з бусинами, що обертаються;

- з поштовховими рухами;

- у яких вібрація в занурювальній частині, а вакуум на кліторі;

- у яких вібро в занурювальній частині, а язичок (як язик партнера) на кліторі;

- з намистиною в занурювальній частині, для більшої стимуляції точки G;

- з вагінальним відростком, що рухається (імітація руху пальців партнера всередині);

- можуть керуватися зі смартфона з будь-якої точки світу.

Як бачите, все зроблено для найприємніших експериментів та нових відчуттів у ліжку.

Тепер Ви знаєте все про вібратори кролики, і вам не важко вибрати свій!)

P.S. Ось ще деякі фото від Gvibe про вібратор кролик, насолоджуйтесь!

Вібратор Кролик від Gvibe

Вібратор Кролик від Gvibe

Вібратор Кролик від Gvibe

Вібратори Кролики від Gvibe

Вібратори Кролики від Gvibe

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик