Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

why do guys like anal

2 причини, чому чоловікам подобається анальний секс та поради дівчатам

 

2 причини, чому чоловікам подобається анальний секс та поради дівчатам

Ця фантазія стоїть у wish-листі багатьох чоловіків. На те є багато причин, але можна відзначити дві головні - фізіологічну та психологічну причину.

Чому чоловіки люблять анальний секс

2 основні причини чому чоловікам подобається анальний секс

1. Фізіологічна причина

Анальний прохід більш вузький і тугіше піхви, тому чоловічий пеніс отримує більш міцні відчуття, плюс стимуляція відчувається на всьому шляху з однаковою потужністю. А ось під час класичного сексу - більше на вході. За рахунок тугішого обхвату - виходить яскравий і потужний фінал. Також відкривається нова карта поз та взаємних ласок:)

Попередня стаття
Наступна стаття

2. Психологічна причина

Мабуть, вона частіше бере гору над фізіологічною.

В чому вона полягає:

- Коли дівчина дає зелене світло на анальний секс - це говорить про її максимальну довіру та близькість.

- Таким чином чоловік, хоче висловити свою безумовну любов до своєї партнерки - "я люблю тебе всю, я хочу тебе з усіх боків".

- Так, часто анальний секс приписують до рольового сценарію, чоловік – верхній, а дівчина – нижня. Вона підкоряється і віддає всю владу чоловікові. Такий сценарій теж має місце.

- А ще багато чоловіків люблять очима, а картина тут відкривається ну дуже чудова :))

- Солодке почуття забороненого плода – це теж про анальний секс. І чоловікові приємно бути тим, хто робить це першим.

- Анальний секс часто позиціонується, як "брудний і розпусний". Зрозуміло, чому хочеться спробувати, людині властиво зриватися в прірву і відчувати свободу у діях!

Якщо ваш чоловік всіляко натякає та пропонує спробувати анальний секс, то ви повинні пам'ятати, що отримати кайф можна лише за взаємним бажанням. Не можна погоджуватись, якщо ви цього не хочете. Це не має бути актом самопожертви або пов'язане з думками "якщо він не зробить це зі мною, значить знайде ту, яка зробить". Дівчата, не забувайте про свою самооцінку!

Так, анальний отвір - не найочевидніше місце для задоволення. Але подивіться, на це з іншого боку - довкола ануса неймовірна кількість рецепторів, а це нові відчуття! До того ж, можна отримати оргазм, а хто відмовиться від такого?)

Отже, якщо Ви наважилися спробувати це, то пам'ятайте, що до анального сексу потрібно підготуватися!

Анальний секс приносить свій кайф!

5 основних порад, щоб анальний секс був чудовим:

1. Довга і чуттєва прелюдія, попросіть чоловіка задовольняти вас так довго, як хочеться.

2. Змащення! Багато змащення! Для цього підготуйте, щоб було під рукою анальне мастило.

3. Ніжно, чуйно та плавно. Просіть вашого чоловіка бути максимально делікатним та без різких рухів на початку.

4. Починайте з малого: палець, анальний затор, а далі дивіться по ситуації - або затор більшого розміру, або пускайте чоловіка.

5. Не бійтеся! Розслабтеся! Необхідно розслабити анальний отвір, так він стане більш еластичним і ви не будете відчувати болю.

Ідеальні секс іграшки, які допоможуть підготуватися до анального сексу:

Gplug XS

Gplug XS – найменша та найтонкіша пробка з акумулятором, що перезаряджається. Ніжна, бархатиста і super-мила:) Ніяких батарейок, вона заряджається від USB. Можна брати в душ або ванну.

Gpop2

Gpop2 – стильний вібратор і для дівчат, і для чоловіків. Анатомічна форма, вдалий вигин та невеликий діаметр. Відмінний універсальний масажер для двох)

Якщо вам потрібен більший вибір, то перегляньте наш розділ "Анальні іграшки", де ви зможете замовити те, що вам потрібно.

Завжди використовуйте презерватив! Так, дівчина не може завагітніти, але презерватив захищає від ХПСШ (хвороби, що передаються статевим шляхом). Тому його важливо використати!

Сподіваємось тепер стало зрозуміло, чому чоловіки люблять анальний секс:) Поки ви не спробуєте, Ви не дізнаєтесь – сподобається анальний секс чи ні. Пробуйте, дізнавайтеся та відкривайте нове один в одному!

Пошук

Кошик