Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

How to Have Sex in the Bathtub: 6 Tips for Wet Sex in the Bath and Shower

3 основні поради для мокрого сексу у ванній, душі або джакузі, зручні пози

Для багатьох ванна - це свята кімната для усамітнення. У ванній можна подумати про життя, змити невдалий день, набратися сил та енергії. А ще ванна кімната – це відмінне місце для сексу та мастурбації.

Три головні поради для відмінного мокрого сексу

Три головні поради для відмінного мокрого сексу

Порада №1 для сексу в душі або ванній - Мастило

Потрібне додаткове мастило. Так, у душі або ванній - можна класно попаритися і розслабитися, але вода так і норовить вимити ваше природне мастило. Для сексу в душі або ванній запасіться мастилом на силіконовій основі. Воно створює особливу плівку на шкірі та захищає слизові від натирання.

Силіконове мастило дуже економне, для сексу необхідно всього пара крапель, а ковзати воно буде дуже довго! Силіконові мастила сумісні з презервативами. Величезний плюс - воно супер-довгограюче, маленький мінус - воно слизьке, тому уважно стежте, щоб не пролити його і не послизнутися (міцно тримайтеся за ванну)!

Силіконове мастило відмінно підходить для вагінального та анального сексу. Змити в душі або ванній його буде дуже легко, просто промийте теплою водою з милом. Обов'язково придбайте невеликий флакон і залиште його у ванній (тоді під час того, як секс буде в розпалі у вас все буде під рукою).

Важливо! Не використовуйте як мастило шампуні, гелі для душу, мило тощо. Дані засоби дуже дратують слизову, і замість кайфу ви отримаєте бурю неприємних відчуттів.

Порада №2 – секс іграшки

Секс іграшки для мокрого сексу в душі або ванній кімнаті

Використовуйте правильні секс іграшки. На сьогоднішній день вибір секс-іграшок величезний, для різних цілей та ситуацій. Але далеко не всі іграшки водонепроникні. Можна навіть сказати інакше, існує маленький відсоток іграшок, які дійсно водонепроникні.

Не беріть у ванну або душ іграшки на батарейках, з провідним пультом або які працюють від мережі. Як добре, що всі іграшки бренду Gvibe на 100% водонепроникні. Це означає, що Ви можете не тільки мити їх під струменем води без побоювань, але ще й використовувати у душі, у ванній та навіть джакузі із зануренням!

Для того, щоб дівчина розслабилася у ванній після важкого трудового дня відмінно підходить Gcandy, він стимулює відразу з двох сторін і гарантовано призведе до оргазму.

Якщо ви вдвох хочете отримати яскравий кайф у душі, візьміть Gvibe 3, він підходить для стимуляції будь-якої ерогенної зони.

Якщо ви хочете невелику та компактну іграшку – візьміть набір Gkit. Маленька анальна пробка із захоплюючою вібрацією посилить секс для нього та для неї, а компактний стимулятор на палець дозволить пестити соски, клітор та статеві губи.

Важливо! Для секс-іграшок беріть мастило на водній основі! Секс у ванній – це те, що Ви запам'ятаєте надовго!

Порада №3 - Пози

Пози для сексу в душі та ванній

Вибирайте зручні пози. Насправді секс у душі чи ванній виглядає феєрично красиво лише у фільмах, потрібно гарненько «попітніти», щоб знайти вдалу позу. Секс у душі може бути травмонебезпечним, тому слідкуйте за своєю безпекою та вашого партнера.

Пози для сексу у душі

+ Він стоячи, а вона на колінах. Чудово підходить для орального сексу. У цій позиції дівчина додатково може направити теплий струмінь душу йому на промежину та мошонку.

+ Обидва стоячи. Відмінний варіант для маленької душової кабіни і коли місця недостатньо.

+ Доггі-стайл стоячи. Вона нахиляється під кутом 90 градусів, він підходить і бере її ззаду.

+ Доггі з повним нахилом - вона нахиляється руками до підлоги, а він ззаду.

Пози для сексу у ванній

+ Лотос. Він сідає у ванну розвівши коліна у сторони, вона сідає на нього. Відмінна поза для поцілунків та ніжних пестощів. Набирайте ванну не до країв, щоб не розхлюпати.

+ Восьминіг. Він сідає у ванну, упирається руками ззаду. Вона сідає напроти нього і закидає йому ноги на плечі, а також упирається руками ззаду для балансу.

Якщо раптом, ви не змогли вибрати вдалу позу для сексу в душі – не засмучуйтесь! Можете сексуально намилювати один одного, цілуватися і обійматися, а для сексу перебратися в безпечніше місце.

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик