Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

Japanese Tying Technique: Shibari Basics, Knots and Which Rope to Choose

Японська техніка зв'язування Шибарі: основи, техніка, вузли та яку вибрати мотузку

Історія Шибарі

Історія Шибарі

Шибарі (Shibari, Сібарі, Кінбаку) - це японське мистецтво зв'язування. Спочатку зв'язування не мало жодного сексуального підтексту. У XVI столітті мотузками обмежували рух полонених, а різні візерунки, вигадливі вузли інформували про становище зв'язуючого, таким чином підкреслюючи статус і перевагу. Згодом, полонених змінили жінки, а шибарі перетворилося на мистецтво (з'являлося у театральних сценках і плавно перетекло до спальні).

Шибарі це не про "давай я тебе красиво зв'яжу, і ми займемося сексом", це ціла філософія та ритуал. Основна мета – продемонструвати свою домінуючу та верховну позицію над другим партнером.

Різні опитування показали, що таємна мрія більшості людей – це повністю віддатись у владу партнера. Бути підкореним, щоб ні про що не думати і нехай другий партнер робить будь-що (про що ви домовилися заздалегідь). Згадайте, чи ви фантазували на цю тему? Скоріше за все так. Ще Фрейд говорив про бажання скинути відповідальність за задоволення та «брудні» бажання.

Японська техніка зв'язування

Японська техніка зв'язування більше, ніж просто знерухомити партнера. Це обряд повної довіри до людини, між партнерами встановлюється міцний та дивовижний зв'язок. Завдяки цьому верхній створює всі умови, щоб нижній досяг повної гармонії та задоволення.

Підсилюючим фактором є відповідна атмосфера: приглушене світло, запахи, свічки, музика. І, безумовно, сама дія мотузок на шкіру дає неймовірні відчуття: при правильно проведеному сібарі нижній може зануритися в легкий транс, втрачається відчуття часу, посилюється вироблення ендорфінів.

Шибарі

Шибарі – це вид мистецтва, який потребує повної залученості та уваги, а також певної майстерності. Але, в спальню сібарі перейшов і тому, що це красиво і хвилююче. Необов'язково вивчати історію або бути справжнім БДСМщиком, щоб спробувати мотузки в спальні. Ви можете спробувати нову сексуальну гру з фіксацією партнера мотузками, це дає більше варіацій та сценаріїв, ніж кайданки. Потужна психологічна складова подарує первісне відчуття домінування та підпорядкування, а легкі болючі відчуття від здавлювання загострюють почуття.

Шибарі доступно кожному, головне, не перестарайтеся і дотримуйтеся техніки безпеки (про неї буде трохи нижче).

Фестиваль Шибарі

Також варто відзначити, що шибарі на сьогоднішній день є популярним у всьому світі. Щорічно проводяться цілі фестивалі шибарі, де майстри демонструють свої вміння. Якщо випаде нагода відвідати такий захід – обов'язково подивіться на дива, які відбуваються з мотузкою.

Мотузка для шибарі

Мотузка для шибарі

З поняттям розібралися, саме час приступити до інструменту. Для шибарі потрібна мотузка, яка? Вони розрізняються за матеріалом (натуральні або синтетичні), довжиною (3-5 м або 8-10 м і більше), видом (плетені або кручені).

Якщо ви новачок в шибарі, то вам підійде:

⦁ мотузка із синтетичного матеріалу (м'яка та комфортна в процесі, не викликає дискомфорту під час зв'язування). У секс шоп найчастіше продаються саме синтетичні мотузки, вони не жорсткі та розраховані на недосвідчених користувачів. Колір вибирайте будь-який, класичні варіанти – це червоний чи чорний;

⦁ мотузка довжиною 5 м дозволяє зафіксувати окремо руки або ноги, мотузка 10 м дозволяє створювати малюнок на тілі;

⦁ мотузка діаметром 6-8 мм, вона не врізається у шкіру;

⦁ наручники з мотузки – відмінний варіант для тих, хто сумнівається або для тих, хто пробує зв'язування вперше;

⦁ стрічки. Так, намалювати малюнок не вийде, зате можна спробувати лайт-зв'язування без проблем, відмінний новий досвід у скарбничку;

секс іграшки для новаків не будуть зайвими. З ними атмосфера гри буде на вищому рівні.

Мотузки для шибарі

Якщо ви досвідчений користувач шибарі, то вам підійде:

⦁ мотузка з натурального матеріалу (бавовна, льон, пенька, джут та інші). Виглядають дуже атмосферно та вражаюче. Такі мотузки відрізняються високою жорсткістю, не підходять для новачків;

⦁ у вашій колекції може бути декілька мотузок. Ви досвідченим шляхом зможете зрозуміти, що вам подобається більше: плетені або кручені мотузки. Адже це справа смаку, комусь подобаються плетені: вони цікаво виглядають на тілі та створюють ще свій малюнок. Комусь кручені, бо приємніші для шкіри і практично не залишають червоних слідів. І натуральні та синтетичні мотузки мають свої плюси та мінуси. Натуральні – у них міцніші вузли, вони приємні до шкіри, але вимагають ретельного догляду після гри. Синтетичні мають ефект ковзання, тому не такі міцні, але це некритично, легше миються та зберігаються краще;

⦁ якщо ви професіонал з великої літери, то у вашому арсеналі також можуть бути світлодіодні стрічки та навіть гірлянди для фестивалів чи проф-фотосесій.

Додатковими елементами під час гри в шибарі можуть бути секс іграшки, які ви можете замовити у відповідному розділі нашого сайту.

Техніка зв'язування шибарі

Техніка зв'язування шибарі

Після того, як вибрали мотузку, можемо приступати до самої обв'язки. У шибарі немає строгих правил - це мистецтво, тому однієї правильної техніки немає, включайте власну фантазію, також для початку можна надихатися роликами на Ютуб чи Тік-Ток.

У зв'язуванні шибарі важливі: поза, естетика та техніка безпеки.

Важливо зафіксувати тіло з легким стисканням, але при цьому не перетискати артерії, тому варто враховувати анатомію тіла, щоб не отримати натертості на тілі або затікання кінцівок.

Техніка шибарі: вузли та основи зв'язування

Шибарі рук

Шибарі рук

Класичний спосіб вузлом «стрем'я», надійний та простий спосіб, не затягується самостійно. Складіть вдвічі мотузку та обхопіть кисті рук, затягніть петлю. Мотузка щільно притисне долоні одна до одної, але без болю. Кінці зв'язуються простим вузлом, або кількома, без перехлестів. У такий спосіб можна обв'язати руки спереду, руки за спиною або окремо лише одне зап'ястя. Тепер домінуючий може робити зі своїм «полоненим» деякі речі з фантазій, наприклад застосувати вібратор для клітора, наприклад кролик Grabbit, або стимулятор Gcat.

Шибарі ніг

Шибарі ніг

Нога-коліно. Починається з прив'язки мотузки до кісточки вузлом «стрем’я», далі нога згинається і гомілка притискається максимально до стегна. Після цього мотузка обертається навколо кісточки і стегна, можна оперізувати красивим малюнком, завершується простим вузлом. Така фіксація відмінно підходить для пози «жаби», коли партнерка лежить із широко розставленими ногами. Додайте яскравості для відчуттів, використовуючи подвійний вібратор для точки G Gvibe 3, або реалістичний вібратор Greal 2.

Краватка. Приступаємо до обв'язування грудей та тулуба. Це початковий елемент, за допомогою якого створюється «одяг» на тілі. Бюстгальтери, візерунки та пентаграми, які підкреслюють груди. Мотузка надівається на шию і утворює вільну петлю, повинен залишатися зазор між мотузкою та шиєю, як мінімум товщина руки, щоб партнерці/партнеру було зручно. Далі зав'язуєте петлю простим вузлом (який не затягується) або краваткою, політ вашої фантазії не обмежений, створюйте візерунки та обв'язки над або під грудьми. Дуже популярний варіант "зірка", інструкцію можна знайти в інтернеті. Підсилюючим ефектом тут може стати використання подвійного маленького вібратора Gvibe Mini або реалістичний вібратор Gjay.

Зв'язування рук за спиною

Руки за спиною. У цій фіксації полотном стають саме руки, почніть з краватки, потім переверніть його за спину. Кисті фіксуються вже знайомою петлею «стрем'я» почергово. Конструкцію завершуєте вузлом. Додайте смаку до ігри використавши синій вібратор кролик Gentley чи анальну пробку з пультом керування Gkit.

Як бачите, наведені елементи прості та безпечні, з ними легко справляться і новачки. Вище наведено покрокову інструкцію з чого можна почати і куди рухатися далі. За допомогою наших рекомендацій ви точно знатимете, як зв'язати дівчину для сексу. Далі ви рухатиметеся від простого до складного, практикуючись і знову практикуючись ви освоїте техніку шибарі, знайдете потрібні та улюблені вузли шибарі та конструкції. Покладайтеся на свої відчуття та відчуття партнера – це важливо на шляху до безпечного та красивого шибарі.

Як і де практикувати шибарі

Практика шибарі

Для шибарі потрібні комфортні умови, а також запас часу без поспіху. Найчастіше у практиці шибарі використовується рівна поверхня: ліжко (але не надто м'яке) або підлога (з м'яким килимом). У приміщенні має бути середня температура повітря, якщо буде занадто холодно, весь процес важко буде назвати приємним.

Заходи безпеки під час шибарі

1. Перед шибарі зберіть необхідні речі: ножиці (щоб перерізати мотузку в екстреному випадку), аптечку (якщо знадобиться медична допомога), ковдру (щоб після гри накинути на партнера) та невеликий запас їжі (після гри добре б перекусити).

2. Для шибарі знадобиться гарний настрій та стан душі. Не приймайте алкоголь та/або інші підсилювачі відчуттів.

3. Найчастіша травма в шибарі – ушкодження нервів. Також небезпечно перетиснути судини. Якщо людина має проблеми з судинами або з нервами, краще відмовитися від практики шибарі.

Особливу увагу вимагають дані зони:

• шия, будьте обережні у цій зоні, залишайте достатній проміжок;

• уникайте плечового сплетення, променевого нерва та стегнової артерії.

Між мотузкою та тілом має бути проміжок в 1-1,5 пальця, це комфортний стан для тіла.

Також протипоказаннями до шибарі відносяться: астма, діабет та проблеми з тиском.

Шибарі - Shibari

Комунікація між партнерами дуже важлива у шибарі. Ви заздалегідь обговорюєте, що відбуватиметься і далі дотримуєтеся цього плану. Також важливо нижньому партнеру (той, кого зв'язують) давати зворотний зв'язок: у якій позі зручно, який рівень фіксації, чи немає болю. Не можна залишати нижнього зв'язаного одного, також після сесії важливо побути поруч із партнером.

Шибарі – це тонка та дуже душевна філософія. Обмежити рухи партнера, взяти повністю під свій контроль, прикрасивши його голе тіло дивовижними візерунками… Обов'язково спробуйте мистецтво зв'язування у вашій спальні, це може стати початком нової сторінки у вашому сексуальному житті.

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик