Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

Threesome FFM: Best Positions and Tips

Найкращі пози для сексу утрьох чоловіка з двома жінками та поради для ЖЧЖ

Секс утрьох – це неймовірний та емоційний сексуальний досвід. У пару додається +1, і усвідомлення цього розбурхує кожну клітинку. Секс утрьох – популярна еротична фантазія. За статистикою чоловіки більше мріють про ЖЧЖ, а жінки – про ЧЖЧ. Що здається цілком логічним, адже кожна людина, думають насамперед про себе)

Пози для сексу утрьох ЖЧЖ

ЖЧЖ - це секс трьох людей: жінка + чоловік + жінка. Сценарії можуть бути різними: Ч може задовольняти одночасно обох, запрошена Ж може бути бісексуальною і тоді більше задоволення дістається першій Ж. У будь-якому випадку секс утрьох ЖЧЖ – це 1 чоловік та 2 жінки.

Зручні пози для сексу у трьох ЖЧЖ

Відмінна новина – більше учасників може створити багато приємних варіантів поз. Головний сенс ЖЧЖ - це залучення всіх учасників гри, тут дійсно немає місця сором'язливості, також важливо стежити, щоб усі партнери отримували однакову насолоду. Нижче ми представили найзручніші та найпрактичніші пози в сексі ЖЧЖ.

Поза "Спостережниця"

Пара, яка запросила третю, займається сексом у зручній чи улюбленій позі, а третя – у цей момент спостерігає за процесом та пестить себе самостійно. Парі подобається те, що за ними спостерігають, а третю збуджує те, що вона бачить перед собою. Відмінний варіант для розігріву та для періоду адаптації, якщо секс ЖЖЧ вперше.

Класичний Доггі

Обидві жінки перебувають у коліно-ліктьовій позі (раком), а чоловік знаходиться ззаду, поперемінно входить в кожну з них. Можливо, найкрасивіша і при цьому проста поза для чоловіка. Адже перед ним знаходяться дві прекрасні партнерки, 4 дірочки і можна вибрати будь-яку. Коли одна дівчина «вільна» чоловік може пестити її пальцями та/або заздалегідь підібраною секс іграшкою.

Поза "Подвійний мінет"

Чоловік лежить на спині, а обидві дівчини приймають зручну позу і пестять його член по черзі. Поки одна стимулює член ротом, друга може стимулювати мошонку, робити анілінгус (анулінгус), стимулювати простату. Чоловік у цій ситуації може або працювати пальцями, якщо дістає до жіночих принад, або стимулювати секс іграшками. Ідеальним варіантом у цій позі буде дати кожній жінці по анальній пробці, а у чоловіка буде дистанційний пульт від обох (таке можливо у анальних пробок Gvibe, один пульт може керувати до 4 пробок).

Поза "Дві наїзниці"

Це як одна, тільки дві) Важливо, щоб жінки сіли обличчям одна до одної. У такому разі чоловік сексить одну дівчину членом, а другу ротом. Жінки також можуть взаємодіяти одна з одною, цілуючись, обіймаючись чи стимулюючи груди та соски. Така поза ставить жінок у позицію максимальної близькості.

Поза "Подвійний Доггі"

Перша жінка стає в доггі, до неї ззаду приєднується друга і теж стає в доггі, замикає ланцюжок чоловік, який входить у другу жінку. Зручна поза для довгих ігор, зручно діставати до ерогенних зон руками, язиком та губами. Якщо раптом усі втомляться, то можна всім лягти набік. У такій позі чудовим доповненням будуть вагінальні та/або анальні іграшки.

Поза "Доггі"

Одна жінка лягає на спину, друга - робить їй кунілінгус стоячи у позі доггі, а чоловік бере другу жінку ззаду. Чудовий вигляд відкривається для чоловіка, в цей час дівчата мають можливість насолодитися ласками одна одної.

Поза "Подвійний вхід"

Жінка лежить на спині, друга лягає на неї зверху, а чоловік отримує доступ до обох жінок, у кожну з них він може входити поперемінно. Це ще одна поза для близької взаємодії двох жінок.

9 порад для відмінного сексу у трьох ЖЧЖ

Поради для відмінного сексу у трьох ЖЧЖ

1. Перед сексом потрібен гігієнічний душ.

2. При зміні партнерки або зміні отвору – презерватив повинен замінитися на новий.

3. Запасіться мастилом, додаткове зволоження – завжди добре. Крім класичного мастила візьміть смачну для оральних ласок. Відмінним доповненням стане масажне масло – для прелюдії.

4. Слідкуйте за реакцією учасників гри, добре або не дуже, може варто буде змінити позу або поговорити.

5. Заздалегідь продумайте секс іграшки, які хочете використати. Наприклад, Gcat стане чудовим стимулятором для сосків, шиї, стегон кожного з учасників. Іграшки, які будуть торкатися геніталій повинні бути у кожного свої та/або можна використати презерватив. У позі, де дівчина не отримує максимальної стимуляції, відмінно підійде Gjack 2.

6. Якщо відчуваєте ревнощі або холод від постійної партнерки, спробуйте приділити їй трохи більше уваги.

7. Після входу в гру – не варто переживати та думати про свій зовнішній вигляд. Відчуйте та проживіть момент, до вас додався + 1 партнер, візьміть від цієї ситуації по максимуму.

8. Вихід із гри. Після сексу можуть бути різні почуття. Феєрія, буря чи дивна спустошеність. У жодному разі не женіть третю партнерку за поріг, дайте час на «пробудження» після сексу.

9. Ви можете обговорити те, що сталося, а можете побути наодинці з собою. Слухайте себе та свої почуття.

Дотримуючись наших порад і вдалим позам - ви точно зможете насолодитися сексом ЖЧЖ. Бажаємо приємних експериментів!

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик