Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

The More the Merrier! Are You Ready to Try a Threesome?

Чому багато хто прагне секс утрьох і який буває трійничок (ЧЖЧ, ЖЧЖ)

Секс утрьох – це сексуальна фантазія, яка може реалізуватись у вашому житті, а може й ні. Секс утрьох можуть практикувати як пари, які дуже давно перебувають у стосунках, так і пари, які перебувають у вільних стосунках. Такий досвід дає неймовірну емоційну розрядку, здатний перевернути сексуальне життя докорінно.

Секс утрьох

Варто відзначити, що трійничок – це насолода далеко не для всіх пар. Для того, щоб зважитися на такий експеримент у парі має панувати кохання, довіра та відсутність невирішених проблем у сексі. У такому разі досвід швидше за все буде позитивним. Не варто сподіватися на те, що трійник допоможе скріпити шлюб або покращити відносини, навпаки можуть оголитися ті проблеми, які замовчувалися до цього.

Історія сексу утрьох

Якщо ми копнемо в минуле, то побачимо, що секс із двома жінками процвітав у давній Греції, і це було популярно не лише серед знаті, а й простих мешканців. У царській Росії у першій чверті 20-го століття – це практикувалася досить часто. У 70-ті такий досвід торкнувся інтелігенції, яка таким чином виражала свій протест режиму. Клубів та сайтів знайомств не було, тому все було суворо секретно і проходило у приватних квартирах.

Історія сексу утрьох

Секс утрьох навіщо?

У житті пари трапляються моменти, коли секс перетворюється на рутинний та нудний процес. Партнери дуже гарно знають один одного, знають, де знаходяться ерогенні зони, знають, як почнеться секс, куди партнер покладе руку після і чим все закінчиться, всі пози перепробувані, а також є секс-скринька з секс іграшками. Потрібне нове джерело дофаміну. Тут і приходить бажання спробувати додати ще одного партнера до ліжка.

Ми рекомендуємо мати додатково:

Gvibe 3 - подвійний вібратор для точки G та вагіни, або міні версію Gvibe MINI.

Gpop 2 - використовується як вібратор для простати, так і стимулятор точки Джи.

Легальний спосіб отримати кайф без зрад це і є секс втрьох. Зірки можуть зійтися по-різному: це може бути взаємна фантазія – тоді все простіше, або ж фантазія одного з партнерів. Насправді в сексі все легко, якщо бути відкритим та щирішим ділитися з партнером сексуальними фантазіями.

Секс утрьох навіщо

Сподіваємося ви знаєте, що докорами, умовляннями та ультиматумами неможливо вибудувати якісне сексуальне життя. Якщо другий партнер погоджується на щось під тиском, то задоволення він, швидше за все, не отримає. Не допоможуть фільми зі сценарієм сексу втрьох чи спільний перегляд порно на цю тематику, не можна запрограмувати партнера на вашу фантазію. Зате можна відверто і чесно поговорити, що хочеться спробувати.

Слід зазначити, що необхідно знайти зручний час для цієї розмови. А ще потрібна певна сміливість, щоби відкритися партнерові в бажанні. Після такої довірчої розмови на вас чекає два результати: відмова або час на роздуми.

Насправді тема сексу ЖЧЖ чи ЧЖЧ настільки педантична, тут ніхто не може виступати суддею чи нав'язувати свою думку. Пара - це закрита екосистема, в сексі ви можете робити все, на що згодні обидва. І якщо до цього були тільки ви вдвох, то в цьому досвіді додається ще одна людина. Потрібен час, щоб обміркувати багато деталей та нюансів, перш ніж давати відповідь. Відмова – це те, що ви також маєте прийняти.

Для чого секс втрьох

ЖЧЖ чи ЧЖЧ?

Хто буде третім? Жінка чи чоловік? Якщо говорити про голу статистику, то чоловік частіше мріє про ЖЧЖ, а жінка про ЧЖЧ. Якщо говорити про найпопулярніший сценарій, то це ЖЧЖ. Секс утрьох вже на початковому етапі має відкинути думки про ревнощі. Третій партнер входить у ліжко не як людина, яка хоче зруйнувати стосунки, а навпаки, подарувати нове задоволення.

Рекомендуємо нашу іншу статтю:

Найкращі пози для сексу утрьох чоловіка з двома жінками та поради для ЖЧЖ.

Багато пар після усної згоди стикаються з довгим пошуком відповідного партнера. Він має візуально подобається обом, з ним також має бути налагоджений енергетичний контакт. На сьогоднішній день є кілька способів знайти третього партнера: спеціальні сайти або вечірки для дорослих (кінкі-паті). Варто відкинути думки про близьких друзів, когось із партнерів, незважаючи на дружній зв'язок, стосунки після сексу втрьох можуть змінитися. Подбайте про власну безпеку та здоров'я, абсолютно нормально попросити довідку про здоров'я, а також надати свої.

ЖЧЖ чи ЧЖЧ?

Секс утрьох: За та Проти

За: це унікальний досвід самопізнання та феєричний досвід задоволення, здатність під іншим кутом подивитися на партнера, реальний перезапуск сексуального життя, реалізація таємної секс-фантазії.
Проти: це може зруйнувати стосунки, якщо в них не все гладко, симпатія, що виникла під час сексу, може перетекти в нову закоханість.

Секс утрьох: За та Проти

Взагалі-то, секс утрьох, це складне питання, на яке не можна відповісти однозначно та точно. Вам потрібно все зважити та вирішити.

Ваш Gvibe.

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик