Перейти до змісту
Close (esc)

Підпишіться на нашу розсилку, щоб отримати знижку 20%.

Ми надішлемо вам електронною поштою ваучер на знижку 20% на перше замовлення, сума якого повинна бути понад 50 $ США. Підписуючись, ви погоджуєтеся з нашими положеннями та умовами.

Best Tips on How to Kiss a Girl or a Man Well

Як правильно цілуватися: поради дівчатам та хлопцям, від звичайного до французького поцілунку з язиком

Поцілунок – це особливий вид вираження почуттів: симпатії, захопленості, пристрасті та глибокої любові. Існує безліч поцілунків: від поцілунків ескімосів (це коли ви цілуєтеся «носиками) до глибоких французьких поцілунків (з використанням язика). Є ті, хто любить довгі та затяжні поцілунки, є ті, хто любить поцілунки більше за секс, є ті, хто до поцілунків ставляться прохолодно. Ви не дізнаєтеся до якого типу людей належите, поки не спробуєте!

Як правильно цілуватися

Ми (Gvibe) твердо переконані, що неможливо навчитися цілуватися на руці чи м'яких фруктах та овочах (привіт, помідор!). Це все не те! Тому якщо ви вбиваєте фразу «як правильно цілуватися» у пошуку ютуба, щоб побачити готову інструкцію, відкиньте цю непотрібну справу. Все відбувається наживо, і вже тоді ви зможете спробувати різні поцілунки/різний час/різні техніки. Поцілуватися – це як спробувати грати на гітарі вперше, так, можливо, у вас взагалі нічого не вийде. Але, якщо Вам сподобається процес, то ви можете відточити свою майстерність і стати віртуозом, про якого складають легенди.

Як цілуватися правильно

Поради як правильно цілуватися

Все вирішує атмосфера. Вона має бути інтимною, приглушеною і взагалі бути доречною. Поцілунок зазвичай не буває просто так, як грім серед ясного неба. Йому передує особлива романтика. Ви познайомилися з хлопцем та розпочали спілкування. Ви смієтеся з його жартів, вам подобається ловити його погляд, ви відчуваєте, як пурхають метелики в животі, коли він поруч. Ось це почуття закоханості та симпатії. Коли захочете поцілувати його – просто візьміть і поцілуйте його в щічку. Якщо він захоче вам відповісти, він це зробить.

Як правильно цілуватися з хлопцем

Як правильно цілуватися з хлопцем

Головне, це розслабити губи, вони не повинні бути затиснуті. Всі ваші рухи мають бути плавними та м'якими. Уявіть, що ваші губи – це зефір і вони такі самі ніжні та повітряні. Коли ви доторкнетеся до нього, він відчує тепло та м'якість ваших губ. Потім ви зможете злегка напружити їх для поцілунку у відповідь. Найкращий спосіб – це слідувати своїй інтуїції. Тут немає правильно чи неправильно. Довіртеся своїм почуттям та стежте за реакцією хлопця. Якщо він наближається до вас, віддзеркалює ваші рухи, гладе по волоссю - це означає все ок, якщо ж він намагається відсторонитися - значить щось не так (а дізнатися, що не так просто: взяти і запитати).

Як правильно цілувати хлопця

Як правильно цілуватися з дівчиною

Пам'ятаємо про атмосферу, так? Якщо вона є, то саме час зробити перший крок. Ви можете взяти ініціативу на себе та поцілувати незнайомку. Але не взасос, а просто в губи. Легкий поцілунок. Якщо вам не відважили ляпаса, не почали кричати у відповідь, то ви рухаєтеся у правильному напрямку. Сподіваємося, ви зрозуміли, що ми жартуємо:) Не можна цілувати незнайомок у метро чи ТРЦ, не можна влазити в особистий простір чужої та незнайомої людини. Якщо ви знайомі та ловите на собі зацікавлені погляди, з вами шукають спілкування та проводять час, і вам подобається ця дівчина, то можна ризикувати. Легкий поцілунок у губи. Якщо так, то вона відповість вам тим самим. Далі можна наблизити її до себе за талію, ніжно обійнявши. Рукою пестити плечі, волосся, почати обійматися.

Як правильно цілуватися з дівчиною

Французький поцілунок

Якщо говорити про французький поцілунок, то нічого складного в ньому немає. Ви цілуєтеся в губи, потім кожен з учасників гри відкриває рота, і ви цілуєтеся з язиками. Сам цей процес шалено еротичний, ви обмінюєтеся слиною, ваші губи та язики так близько, ваше дихання частішає… Аррр!

Французький поцілунок

поцілунок по французьки

Якщо ви хочете кілька реальних порад, як правильно цілуватися з язиком по французьки, то ось:

1. Не бійтеся чужого язика, він друг, а не ворог.

2. Не слиніть надто вашого партнера, стежте за слиною. Хоча б під час першого поцілунку, хто знає, може у майбутньому ви зрозумієте, що він такий самий, як і Ви, і любить «мокрі поцілунки».

3. Не намагайтеся зробити як у кіно. Щось із розряду поверніть двічі голову/просуньте 2 рази язик/подивіться в очі. Просто дотримуйтесь своїх почуттів!

4. Не кусайтеся.

5. Міняйте поворот голови, якби ліворуч-праворуч.

Поради, як правильно цілуватися з язиком по французьки

Навчитися цілуватися легко, якщо є з ким. Якщо Ви знайшли людину, яка вам подобається і це взаємно, то на дослідження поцілунків у вас буде ціла вічність! Спробуйте збільшити час поцілунків до кількох хвилин, потім до 10-15 хвилин, у цей час ви можете сидіти та обійматися. А якщо вам сподобається і довше, то зможете податися до Книги Рекордів Гіннеса, де фіксують довгі поцілунки. Гаразд, якщо в книгу не хочете, то спробуйте поцілунки в різних місцях, під час дощу, догори ногами (як у людині-павуку), з цукерками в роті та можете придумати ще сто способів, як навчитися цілуватися з язиком. Далі ви будете рухатись у напрямку сексу та секс іграшок, але це вже читайте в інших наших статтях.

Цілуватися в губи - надзвичайно еротичний і хвилюючий момент, його так і хочеться розтягувати, насолоджуватися ним. Ви ніби торкаєтеся душі вашого партнера, і хочете обійняти і захистити його від усього світу!

Цікаві факти. А ще поцілунки зміцнюють імунітет, підвищують настрій, дарують енергію та бадьорість!

Можна цілуватись повільно, можна довго, можна з язиком, можна без. Найголовніше, щоб тобі подобалося, і ти кайфував від процесу разом із своїм партнером!

Попередня стаття
Наступна стаття

Пошук

Кошик